Hirdetés

Az HBO-ra készíti új sci-fi sorozatát Joss Whedon

|

Visszatér a tévéképernyőkre a Bosszúállók rendezője.

Hirdetés

Joss Whedon hosszú időt töltött a hollywoodi blockbusterek világában, hiszen a Bosszúállók és a Bosszúállók: Ultron kora rendezését követően még Az Igazság Ligáját is átvette félúton Zack Snydertől, ráadásul eredetileg arról volt szó, hogy ő hozza tető alá a Batgirl-filmet a Warner Bros. égisze alatt, ám végül kihátrált a projektből. A Buffy, a vámpírok réme és a Firefly alkotója inkább visszatér a sorozatokhoz, és egy The Nevers című eredeti science fiction sorozatot készít az HBO-nak, amit eredetileg a Netflix is nagyon szeretett volna magának megnyerni.

Hirdetés

Közel egy évtizeddel a két évadot megélt Dollhouse - A felejtés ára című projektjét követően (illetve 2013-ban ugyan A S.H.I.E.L.D. ügynökein is dolgozott, de ott a pilot epizód rendezését leszámítva inkább csak tanácsadóként működött közre) ez lesz Whedon első önálló televíziós alkotása, amit ő maga ír, rendez és tölti be a showrunneri pozíciót egy személyben. A bejelentés kapcsán adott nyilatkozatában az eddigi legambiciózusabb történetének nevezte, aminek nem is tudna jobb otthont elképzelni az HBO-nál.

A sorozatot úgy írja le az első szinopszis, mint "egy eposzi science fiction dráma viktoriánus kori nőkről, akik különleges képességek birtokában irgalmatlan ellenségekkel kell szembenézzenek egy olyan küldetésben, amely akár az egész világot megváltoztathatja." A The Nevers minden bizonnyal valamikor 2019-ben indul útjára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.