Hirdetés

Az Igazság Ligája rajongói berágtak Joss Whedonra

|

A Zack Snyder visszalépése után érkezett rendező elkövetett egy apró, ám annál nagyobb hibát az interneten, amellyel magára haragította a rajongók egy részét.

Hirdetés

Szegény Joss Whedonnak újra meggyűlt a baja a Twitter-közösséggel, csakúgy, mint a Bosszúállók: Ultron kora idején. Akkor a film premierje után annyi utálkozó és negatív kritikát kapott, hogy egyszerűen fogta magát, és törölte magát az oldalról. Nemrég azonban újra regisztrált, ám ezúttal a DC-fanok találták meg, egy egészen ártatlan cselekedete után.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy a Vanity Fair újságírója, Joanna Robinson, az alábbi bejegyzést tette közzé Twitter-oldalán:

Steppenwolf minden idők legrosszabb képregényfilmes gonosza, még a Thor: Sötét Világból ismert Malekith sem érhet a közelébe.

Whedon pedig elkövette azt a hibát, hogy lájkolta a tweetet. Persze a Twitter rendszerének köszönhetően bárki láthatja, hogy ki mit kedvelt, így ez sem maradt rejtve a DC-rajongók előtt, akik rögtön hangot is adtak nemtetszésüknek.

Joss, teljesen visszataszító vagy. Hogy mered egyáltalán kedvelni ezt a tweetet? A kezed nyoma mindenhol ott van a filmen, mégsem támogattad semmiben Snydert. Ehelyett inkább tönkretetted a munkáját!

Ilyen ez, amikor valaki látszólag dolgozik, és csak felveszi a fizetési csekket. Semmi tisztelet, semmi vágy vagy elhivatottság a film iránt. 

- záporoztak a dühös válaszok a rendező felé, és akkor még a nyomdafestéket nem tűrő tweetekről szó sem esett. Ezen kívül többen hátbaszúrásról is beszéltek, sőt, valakik szerint egyenesen Whedon rontott el mindent a filmben. De talán ezzel vádolni a rendezőt már egy kicsit túlzás, hiszen abban szinte mindenki egyet értett, még a film rajongói is, hogy Steppenwolf tényleg a film egyik nagy gyengesége.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.