Hirdetés

Joss Whedon rendezheti a Boba Fett spin-offot?

|

Hirdetés

Most, hogy a Bosszúállók: Ultron kora a mozikba került, Joss Whedon végre szusszanhat egyet és mivel korábban bejelentette, hogy most szünetet szeretne tartani Marvel-fronton (az Infinity War-t a Russo-tesók vették át), így koncentrálhat a saját projektjeire. Bár jelenleg nincs bejelentve, hogy bármin is dolgozna, egy új pletyka szerint marad a Disney berkein belül és egy másik nagy franchise-ba csöppen bele. Az egész pletyka egy poénból indult, amit a Get Your Geek On Podcast műsorvezetője indított el, azonban számos forrásból érkezett a visszajelzés, hogy valami valóban történik Whedon és a LucasFilm között. A spekulációk szerint a Disney és a LucasFilm körüludvarolták a rendezőt, hogy hogy készítse el a Star Wars Anthology gyűjtőnévvel ellátott Star Wars mellékszálak egyikét és mivel a Rogue One forgatását nyáron kezdi el Gareth Edwards, ezért sokan arra tippelnek, hogy Whedon a nemrég távozott Josh Trank helyét vehetné át a Boba Fett eredetfilm esetében. Egyelőre sem Whedon, sem a kiadók nem erősítették meg, hogy tárgyalásokat folytatnának valamelyik Star Wars film kapcsán, de egyesek szerint nem véletlen, hogy az Ultron kora direktora nemrég kikapcsolta a Twitter profilját, így tudta titokban tartani a Star Wars csapattal folytatott megbeszéléseit. Egy másik verzió szerint Whedon a régóta pletykált élőszereplős Star Wars sorozat mecénása lehet, amely az új trilógia befejezése után, 2019-ben indulhatna el. Természetesen az egész helyzetet körüllengi egy az űrből is látható, gigászi feltételezés, de érdemes eljátszani a gondolattal, hogy mi lenne, ha...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.