Hirdetés

Joss Whedon rendezheti a Batgirl filmet!

|

A Bosszúállók rendezője a DC színeiben folytathatja karrierjét.

Hirdetés

Variety-től kaptuk a hírt, hogy a geek legenda Joss Whedon (Bosszúállók 1-2, Buffy a vámpírvadász, Firefly) írhatja és rendezheti a Warner Bros. és a DC Batgirl filmjét. Whedon bevonása jókora löketett adott a Marvel Filmes Univerzumnak, és talán hasonló hatással lesz a DCEU-ra is, ha összejön. 

Hirdetés

A Bosszúállók és a Bosszúállók: Ultron kora direktora közel 3 milliárd dollárt hozott a Marvel Studios konyhájára, arról nem is beszélve, hogy A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben is benne van a keze nyoma. Whedon lendülete érezhetően megfáradt Marveles szerződése végére, de úgy fest, hogy sikerült kipihennie magát és újra készen áll egy képregényes projektre, még ha az a konkurenciánál van is. A Batgirl természetesen részese lesz az épülgető DC Filmes Univerzumnak, ami az elkövetkező években olyan darabokkal fog bővülni, mint a Wonder Woman, Az igazság Ligája, az Aquaman, a szóló Batman film, valamint a szintén női központú Gotham City Sirens.

A Batgirl filmről egyelőre ennél többet nem tudunk, ugyanis teljesen váratlanul ért minket a bejelentés, mégcsak pletykákat sem lehett arról hallani, hogy valami ilyesmit tervezne a DC. A projektet Whedon mellett Toby Emmerich, Jon Berg és Geoff Johns felügyelik producerekként.

Batgirl először 1967-ben bukkant fel a képregények lapjain, ahol James Gordon felügyelő lánya, Barbara Gordon bújt meg az állarc mögött. A karakter eddig nem túl sokszor volt látható filmvásznon. A 60-as évek Batman sorozatában Yvonne Craig formálta meg, majd az 1997-es Batman és Robinban Alicia Silverstone bújt a bőrébe. Legutóbb nem is olyan régen, a LEGO Batman filmben láthattuk őt, akkor Rosario Dawson szolgáltatta az eredeti hangját. Kíváncsian várjuk, hogy Joss Whedon hogyan fogja prezentálni a karaktert a nagyközönségnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.