Hirdetés

Joss Whedon rendezte az új Amerikai Kapitány egyik stáblistás jelenetét

|

A korábban főleg sorozatokkal foglalkozó, ám a Bosszúállókkal nagyot robbanó rendező készítette el az Amerika Kapitány: A tél katonája egyik stáblistás jelenetét, akárcsak anno a Thor esetében.

Hirdetés

A Marvel-filmekben jártas nézők mind tudják, hogy a stáblista megjelenésével tilos kipattani a székből és robogni a kijárat felé. A stúdió ugyanis teljesen tudatosan felvesz pár király jelenetet valamelyik karakterével és berak egyet a film végére illetve a stáblista végére is. Régebben ez a szám még csak egy volt, de az Avengers óta már a kétfilmes rendszert használják. Annyit már bizonyosan tudhatunk, hogy az új "Amcsikapcsi" film végén az egyik kisfilmnek az Ultron korához lesz köze, ami nem olyan meglepő, mivel jövőre már robban is az új Bosszúállók, ami az ígéretek szerint felül fogja múlni az első részt. Mint már nyilván többen tudjátok, az új csapatos verekedést is Joss Whedon rendezi, szóval adta magát, hogy ő dirigálja az egyik kisfilmet is. A másik kisfilmet maga a film rendezői, Joe és Anthony Russo rakta össze. Készüljetek, az új Bosszúállók jövő májusban megérkezik! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.