Hirdetés

Joss Whedon szerint pocsék A Birodalom visszavág befejezése

|

Miután Joss Whedon arra készül, hogy elkészítse a legelső folytatását a The Avengers: Age of Ultron képében, kifejtette véleményét úgy általánosságban is a folytatásokról, például A Birodalom visszavág végéről.

Hirdetés

Mindenekelőtt érdemes tudni, hogy Joss Whedon hatalmas Star Wars rajongó, meggyőződése, hogy a Star Wars franchise az egyik legnagyszerűbb, amit csak ember alkothatott és A Birodalom visszavág című ötödik részt is imádja és nem az érdemeit vitatja, viszont a film végéről nincs jó véleménnyel. Whedon szerint egy rendező elsőszámú és legfőbb feladata az, hogy minden résszel egy teljes történetet mondjon el, aminek van eleje, közepe és vége, nem pedig egy olyan filmsorozat részét, amelynek befejezése teljes egészében cliffhangerként funkcionál a következő előtt. Az Entertainment Weekly-nek adott interjújában Whedon kifejtette, hogy A Birodalom visszavág után három évet kellett várni arra, hogy A Jedi visszatérjen, ami felháborító és viccelődve hozzátette, hogy ha egy lezárás nélküli mozit szeretett volna, akkor elment volna egy francia filmre. Szó, mi szó, a Csillagok háborúja ötödik részének vége valóban kétségek között hagyja a rajongót, de ami minket illet, nem hinnénk, hogy a Bosszúállók végén Thanos feltűnése kevesebb kérdést hagyott volna maga után, mint Han Solo sorsa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.