Hirdetés

Jött egy kép A mestergyilkos folytatásából

|

Hirdetés

Amennyiben - hozzánk hasonlóan - nem teljesen voltál tudatában annak, hogy a 2011-es felejthető, de azért másfél órára kikapcsoló Statham-filmjéhez folytatás készül, akkor Te is ugyanúgy meglepődhetsz azon, hogy érkezett a filmhez egy hivatalos kép. Az alant látható képen két szép ember: Jessica Alba és Jason Statham látható, amint gondterhes arccal tekintenek a jövőbe és feltételezhetően néznek előre a jövőbe.

_D3S2056.NEF
A Simon West által rendezett első rész (mely egy azonos című, Charles Bronson-film remake-je volt) egy bérgyilkosról és annak a tanítványáról szólt, amely kapcsolat a játékidő folyamán kissé elmérgesedett. A folytatás (Mechanic: Resurrection) ezzel szemben azt mutatja be, miként próbál a Jason Statham által alakított Arthur Bishop nyugodalmas, gyilkolás-mentes életet élni, mely életet aztán felbolygat egy felelőtlen és meggondolatlan úr azzal, hogy elrabolja barátnőjét. Bishop-nak eztán azon kívül, hogy meg kell mentenie élete szerelmét, rákényszerül arra, hogy három lehetetlennek tetsző küldetést hajtson végre. Érdekesség, hogy a rendezést ezúttal nem vállalta magára Simon West, helyette a 2001-es Csajok a csúcson-t(!) és a 2008-as A hullám című filmet dirigáló Dennis Gansel ült huppant bele a rendezői székbe.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.