Hirdetés

Jövő év elején megkezdik a World of Warcraft film forgatását

|

Januárban bejelentették, hogy Duncan Jones fogja rendezni a Blizzard nagysikerű MMORPG-jén alapuló, World of Warcraft filmet. Azóta viszont nem hallottunk túl sokat felőle.

Hirdetés

A film már évek óta tervben van, és megfordult több rendező is a Blizzardnál, tényleges munkálatok azonban egyszer sem kezdődtek el. Most azonban a film producere, Charles Roven arról számolt be, hogy a tervezett 2015-ös bemutató talán megvalósulhat. "2014 első negyedében leforgatjuk azt a filmet"-erősítette meg. "Már haladunk. A Legendary [Pictures] meg akarja csinálni a filmet, és Duncannel jól megvagyunk."

A World of Warcraft filmet Charles Leavitt (Véres gyémántkörmöli és több mint 100 millió dolláros költségvetés áll mögötte. Korábban Johnny Deppet is szóba hozták a filmel, azt nem tudni, hogy továbbra is érdeklődnek-e a színész után. Csupán abban lehet reménykedni, hogy igényes játékadaptáció lesz. Ti mit gondoltok róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.