Hirdetés

Jövő nyáron tervezik leforgatni a Trainspotting 2-t

|

Hirdetés

Jövőre ünnepli 20. születésnapját a Trainspotting. Ez volt Danny Boyle azon alkotása, mely áttörést hozott karrierjének, és ezért a világ azóta is hálás. Elképzelhető, hogy a rajongóknak lehetőségük lesz az évfordulót stílusosan, a kultikus film folytatásával megünnepelni, ugyanis a brit rendező bejelentése szerint jövő nyáron már el is kezdhetik a forgatását, feltéve persze, ha minden terv szerint megy:

Jövő májusban és júniusban szeretnénk leforgatni, és már meg is van a nagyszerű forgatókönyv. Mind a négy főszereplőt sikerült megnyerni, és mind nagyon lelkes. Én ennek nagyon örülök, mert eredetileg voltak aggályaim a forgatókönyvvel kapcsolatban: kettejük számára jó lett volna, a másik kettő számára viszont nem igazán. De mind vissza akart térni, és végül mindenki jó anyagot kapott kézhez. Nagyon érdekes őket ismét együtt látni. Reméljük, hogy minden jól megy, és még 2016-ban sikerül elkészíteni az évfordulóra. Rajta vagyunk az ügyön, és eddig jól néz ki.
Ewan McGregor, Robert Carlyle, Ewen Bremner, és Jonny Lee Miller volt az eredeti film négy sztárja, és mellettük Kelly MacDonald alakította a női főszereplőt, akit szintén visszavárnak a második részre. Miller és Carlyle is sorozatozik mostanában, melyeket szintén nyár tájékán szoktak forgatni, így macerás időegyeztetés előtt állnak Boyle-ék, de reméljük, hogy időre kész lesz. A folytatás eredetileg a Porno címet viselte volna, Irvine Welsh 2002-es regénye alapján, de később a rendező megerősítette, hogy nevet változtatnak. Ennél bővebbet nem árult el róla, inkább poénkodott vele egyet:
Valószínűleg T2-nek fogjuk hívni, de lehet, hogy ez nem fog tetszeni James Cameronnak. Könyörögnöm kell majd neki és megkérdezni tőle, hogy Mi a véleményed?
A második rész a névcsere ellenére is a könyvet fogja használni alapjaként. A négy főszereplő útja továbbra is kereszteződni fog, de ezúttal a pornó ipar keretein belül. Ennyit már biztosan tudunk róla, de sajnos sokkal többet nem. Ki várja már velünk együtt a Trainspotting 2-t?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.