Hirdetés

Jövőbelátó - Hugh Jackman

|

Leginkább az X-Men univerzum Farkasaként (Rozsomák, ftw) ismerjük, pedig ennél klasszisokkal több oldala van - akciózás, trükközés, komédia, romantika egyre megy!

Hirdetés

Vasököl (2011. október 6) - A sztori szerint a közeli jövőben a sport már nem ember-ember ellen vívódik, hanem high-tech robotok kamatoztatják egymás ellen csavarjaikat és áramköreiket, a Real Steel csillagok tekintetében. Charlie Kenton (Hugh Jackman) valaha maga is bokszoló volt, de kimerült, ráadásul a fémdobozok átvették a nézők kegyét a hús-vér emberektől, így nem volt maradása a ringen belül. Ám azon kívül egy igazi robotot menedzsel fia kérésére...

Butter (2011) -Vérbeli vígjáték Olivia Wilde, Jennifer Garner, Ashley Greene és Alicia Silverstone oldalán, a rendező a Túl jó nő a csajom készítője: Jim Field Smith.

Movie 43 (2011) - Rövid jelenetekből összerakott vígjáték 9 rendezővel és rengeteg neves szereplővel, Jackman mellett feltűnik a teljesség igénye nélkül Kristen Bell, Gerard Butler, Kate Winslet, Chloe Moretz, Josh Duhamel, Kate Bosworth, Naomi Watts, Justin Long és Sean William Scott.

Rise of the Guardians (2012. november 21) -William Joyce és Peter Ramsey animációjában a Mikulás, a Húsvéti nyuszi, a Fogtündér, Jack Frost és a Homokember összefog, hogy közös erővel legyűrjék a Bogeyman-t. Őrült animáció, őrült karakterekkel és színészekkel, Jackman mellett Chris Pine, Jude Law és Alec Baldwin szinkronjával.

Selma (2012) - Martin Luther King, Lyndon Baines Johnson és a polgárok megpróbálják megváltoztatni Amerikát a történelemből már ismert módon. Lee Daniels (Árnyékboksz, Precious) dirigálja Robert De Niro-t, Hugh Jackman-t és Lenny Kravitz-ot.

The Wolverine (2012) - Duncan Jones a befutó a rendezői székért vívott posztban, Farkas koma ezúttal ázsiát veszi be és szerelmes lesz egy helyi hölgybe amiből nem kis bonyodalmak származnak és az adamantium karmok ismét megvillannak...

X-Men 4-5 (n.a.) - Pletykaszinten létezik mindkét folytatás mely a trilógia sztoriszálát vinné tovább természetesen az X-ek között Farkas-t is beleértve, őt pedig nem tudná senki mással elképzelni, mint Jackman-nel.

Vasököl 2 (n.a.) - Kiadták a parancsot, még az első sem jelent meg de a stúdió máris a folytatásban töri a fejét és tovább örökítenék Jackman karakterét. Sztori arc lásd az első résznél feljebb.

Van Helsing 2 (n.a.) - A belevaló vámpírvadászt rendkívül jól adta elő a színész de olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy Tom Cruise lehet helyette Helsing, amit nagyon bánnánk.

Jelenleg ennyit tudunk Hugh Jackman jövőbeli terveiről, legközelebb másik színésszel vagy színésznővel jelentkezem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.