Hirdetés

Jövőbelátó - Idris Elba

|

Idris Elba karrierje a 2007-es Amerikai gengszter óta lendült fel csak igazán, azóta egyre-másra hívják szerepelni és az idei Thor-ban is lehengerlően alakított.

Hirdetés

Szellemlovas 2 (2012. febr. 17) - Elba itt egy alkoholista szerzetes képében lesz jelen, aki Johhny Blaze, vagyis a Szellemlovas fejére vadászik majd, azonban Johhny is vadászik, csak ő éppen magára a sátánra.

Prometheus (2012. jún. 8) - Ridley Scott alien-előzményfilmje epikus megoldásokkal, tetszetős sztorival, amit itt olvashattok.

Django Unchained (2012. dec. 23) - Quentin Tarantino következő nagyszabású western stílusú projektje, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz, Jamie Foxx, Treat Williams és Kevin Costner szereplésével.

Pacific Rim (2013. júl. 12) - Guillermo del Toro következő saját rendezésű alienes projektje, melyet ő ír és producerel is. A filmben egy idegen faj támad a Földre és az emberek hatalmas fejlett robotokba ülve próbálják meg visszaverni a támadásokat.

Luke Cage (n.a.) - A Marvel mindenképpen szeretné elkészíteni a hős saját filmjét és erre Elba-t találják a legesélyesebbnek, már meg is kezdték vele a tárgyalásokat.

Jelenleg ennyit tudunk Idris Elba jövőbeli terveiről, legközelebb másik színésszel vagy színésznővel jelentkezem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.