Hirdetés

Jövőhéten érkezik a Preacher első előzetese

|

Hirdetés

A Seth Rogen és Evan Goldberg által képernyőre álmodott Preacher a jövőre érkező sikervárományos sorozatok közül az egyik legjobban várt alkotásnak számít. Az AMC elég magabiztos Rogen és Goldberg munkáját illetően, ugyanis a Screen Crush szerint, már jövőhéten megkaphatjuk az első betekintést Gareth Ennis nagy sikerű képregényének adaptációjába. A csatorna nem bízza a véletlenre a dolgot, hiszen az előzetes a lehető legnagyobb figyelem érdekében a The Walking Dead november 1-jén érkező extra hosszú, pontosabban másfél órás epizódja után kerül majd levetítésre. Az AMC közzétette a Preacher hivatalos szinopszisát is:

A Preacher történetének középpontjában egy Texas állambeli kisváros meghasonlott prédikátora Jesse Custer áll, aki egybeolvad egy mennyből szökött lénnyel, amely felruházza azzal a képességgel, hogy befolyásolja mások akaratát. Custer, exbarátnőjével, Tulippal és egy Ír vámpírral, Cassidy-vel összetársulva útra kel, hogy szó szerint értve, megtalálja Istent.
Egyelőre még biztos premier dátumot nem tudni, de nagy eséllyel az első előzetesben erre is választ kapunk. Jesse Custer szerepében Dominic Cooper (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) lesz látható, mellette feltűnik még Ruth Negga, Joseph Gilgun, Ian Colletti, Lucy Griffiths és Elizabeth Perkins.
preacher-3
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.