Hirdetés

Jövőre jön az AZ rendezői változata

|

Akik extra sok parára vágynak, azoknak igazi ínyencség lesz ez a verzió.

Hirdetés

2017 egyik legjobb horrorja, az AZ már elérhető digitális formátumban, amit jövő januárban a Blu-Ray, DVD és 4K Ultra HD változatok követnek. Habár ezeken a lemezeken jócskán lesznek extra tartalmak, azzal a rendezői változattal nem fog felérni, amire sok rajongó már a film megjelenése óta vár.

Hirdetés

Viszont nem kell megijedni, Andy Muschietti rendező bővített változata még 2018 folyamán meg fog jelenni és az már biztos, hogy törölt, valamint meghosszabbított jeleneteket egyaránt találhatunk majd rajta. Pontos megjelenési dátum sajnos még nincs, de elképzelhető, hogy egészen az őszi hónapokig kell rá várnunk. A film folytatása 2019. szeptemberében érkezik a mozikba, így vélhetően a rendezői változatot már annak a beharangozására is fel fogják használni.

A hamarosan megjelenő januári kiadáson a következő extrák találhatók:

  • Pennywise Él! -  Fedezd fel hogyan vált Bill Skarsgård a film címét adó teremtménnyé, akit Pennywise, a táncos bohóc néven ismernek.
  • Vesztesek klubja - Kerülj közelebb az "AZ" fiatal sztárjaihoz, miközben ők is megismerkednek egymással a forgatáson.
  • Rémálmok szerzője - Stephen King belemélyed best-sellerének gyökereibe, mesél a gyermeki félelem természetéről és leghíresebb szörnyének, Pennywisenak a megteremtéséről.
  • Kimaradt jelenetek - Tizenegy törölt vagy bővített jelenet a filmből.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.