Hirdetés

Jövőre forog a Meg – Az őscápa folytatása, Jason Statham pedig alig várja, hogy visszatérjen

|

Hollywoodban még mindig óriási nagyot mennek a cápák.

Hirdetés

Immáron majdnem 3 éve vannak, hogy a mozikban láthattuk Jason Statham őscápapüfölős filmcsodáját, amiben egy csoportnyi kutató arra a felfedezésre jutott, hogy a Mariana-árok mélyében nem csak ismeretlen mélytengeri halacskák, de bizony a legendás Megalodon is az ökoszisztéma része. A felfedezésre, és az állat agresszív viselkedésére adott emberi reakció nem volt meglepő: azonnal meg kell ölni!

Hirdetés

Egy ilyen küzdelem lebonyolítására azonban - pontosan tudjuk - csak egyetlen, már-már nem halandó világsztár alkalmas, aki pedig nem más, mint Jason Statham. A színészt hamarosan Guy Ritchie Wrath of Man című akciófilmjében láthatjuk, aminek kapcsán Statham a Collidernek adott a napokban egy interjút. A beszélgetés során a színészt egyéb projektjeiről is kérdezték, beleértve a Meg - Az őscápa régóta rebesgetett második felvonását. Nos, Statham igen beszédes volt a projekttel kapcsolatban, hiszen nem csak a folytatás közelgő forgatásait erősítette meg, de már azt is biztosra tudjuk, hogy az akciósztár is visszatér szerepében. Szintén friss információ, hogy a 2018-as filmet rendező Jon Turteltaubot Ben Wheatley váltja a rendezői székben.

Januárban kezdjük meg a forgatásokat, ha minden jól megy. Ben Wheatley lesz a rendező, én pedig nagyon várom már, hogy együtt dolgozhassak vele. Izgatott vagyok, hogy végre belekezdhetünk [a Meg 2-be], rég volt már az első rész. Arra vártunk eddig, hogy elkészüljön a megfelelő forgatókönyv, és hogy felbukkanjon a megfelelő rendező - mindez végül meg is történt, szóval készen állunk az indulásra.

A rendezőválasztást semmiképpen sem nevezhetjük rizikómentes döntésnek, hiszen Wheatley ugyan vezényelt korábban akcióorientáltabb alkotásokat is, mint pl. a 2016-os Össztűz, de olyan volumenű projektje, mint a Meg, korábban még nem volt. Valahol persze el kell kezdeni, Jason Statham pedig maximálisan bízik a rendezőben az interjúban elhangzottak alapján, szóval bízunk abban, hogy ha más nem, de legalább az első film szórakoztató-faktorát hozza majd a folytatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.