Hirdetés

Jövőre foroghat a Kingsman 2

|

Hirdetés

Legalábbis a Fox nagyon szeretné, hogy az anyagilag és kritikailag is sikeres kémkalandja jövő áprilisban már gőzerővel menjen. Azonban szemmel láthatóan nem zavarja őket, hogy a forgatókönyv még nincs kész, és Colin Firth visszatérése sem tisztázott, de ez ennyi idő alatt még simán megoldható lenne, viszont van még egy probléma. Az első résszel a világhírnevet hozó Taron Edgertonnak más irányú elfoglaltságai vannak, ugyanis februárban kezdi el forgatni a Robin Hood: Origins című filmet, ami már lényegesen előrehaladottabb állapotban van. A bennfentesek szerint azonban megoldható, hogy Edgerton egyszerre két franchise-t is vigyen. Viszont ott van még a rendező kérdése. Mathew Vaughn többször kijelentette, hogy nagyon szeretné megrendezni a folytatást, és gőzerővel dolgozik a folytatáson, de nem ez lenne az első eset, hogy végül elcsábul egy izgalmasabb projektért, és csak a háttérben maradjon, hiszen legutóbb pont a Kingsmanért hagyta ott az X-Men - Az eljövendő múlt napjait is. Most is úgy fest, hogy az I am Pilgrim című kémnovella filmre vitelén ügyködne (legalább a kaptafánál marad), noha a rendező ezt még hivatalosan nem erősítette meg, de annyi bizonyos, hogy a korábban forgatókönyvíróként tevékenykedő Terry Hayes (Mad Max 2-3, Visszavágó) több mint 30 nyelvre lefordított regényét az MGM és Vaughn produkciós cége, a MARV films viszi vászonra.

Matthew Vaughn
Ami pedig a Kingsman folytatásának kérdését illeti: a rajongókat jelenleg leginkább Colin Firth visszatérése izgatja, és Vaughn is megpróbálja visszahozni a cselekménybe hiszen míg ő a klasszikus, régimódi angol úriember típusát testesíti meg, Töki karaktere egyértelműen egy modernebb kémet takar. A rendező korábban olyan kijelentést is tett, hogy a folytatásnak az amerikai Kingsmanre kellene koncentrálnia, ami talán indokoltabb is lenne. Némi SPOILER következik, tehát az olvasson tovább, aki már látta a filmet: Szerintünk áthidaló megoldás lenne, ha az előzőleg fejbelőtt Harry Hart-ot amnéziával hoznák vissza, aki nem emlékszik arra, hogy kicsoda is ő, de akárkit laposra ver, csak maga sem tudja hogyan, és itt várna Tökire a feladat, hogy egykori mentorát - akire nyilván temérdek ügynökség és szervezet vadászik - megmentse. Ezzel a Bond-filmek után a széria Bourne-franchise-nak is görbetükröt tudna állítani. Ti mit gondoltok?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.