Hirdetés

Jövőre foroghat a Spawn remake

|

A Spawn remake fölött atyáskodó Todd McFarlane megosztotta velünk elképzeléseit, amelyekben szerepel a film jövőre betervezett forgatása és sok más érdekesség is.

Hirdetés

Már jó ideje hallhatuk Todd McFarlane szájából, hogy hamarosan tényleg elkészül a Spawn remake, de azóta sem akart megvalósulni az 1997-es élőszereplős képregényadaptáció újraindítása. Mindazonáltal dícséretes, hogy McFarlane saját bevallása szerint nem egy újabb nagy költségvetésű szuperhős filmet, hanem egy keményebb horror/thriller elegyként képzeli el a remake-et, ami valljuk be remekül állna a karakternek. A The Gate interjút készített az úriemberrel, aki bevallotta, hogy az év végére szeretnének elkészülni a forgatókönyvvel, majd jövőre már forgatnák a Spawn remake-et és már beszéltek jó pár nagy névvel a casting kapcsán, de erről csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy egy Oscar-díjas színész lesz a főszereplő. Korábban felmerült már Cuba Gooding Jr. és Jamie Foxx neve, ráadásul mindketten rendelkeznek díjjal. Várjuk a fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.