Hirdetés

Jövőre jön a Jégvarázs ünnepi különkiadása

|

Hirdetés

A Disney (szokás szerint) nagyon odatette magát a Jégvarázs (Frozen) készítése közben. Sikeresen összehoztak egy olyan mesét, amit megint mindenki imádott, és nemcsak a zene miatt, hanem mert ezúttal egy testvérpár szeretete állt a középpontban, a fiúk legfeljebb háttértáncosnak álltak be. Üdítő volt a "csavar", egy kis változás, még akkor is, ha az alapreceptet alapvetően nem bántották. (sok-sok dal, különleges hős, vicces sidekick stb.) A rengeteg, csillogó szemű apróság örömére bejelentették, hogy jövő karácsonyra az ABC berendelt egy Jégvarázs ünnepi különkiadást (miután a Once Upon A Time már meglovagolta a hype-ot). A kisfilm ugyan nem lesz több, mint egy óra, de az összes fontos szereplő visszatér, méghozzá az eredeti hangjukkal, vagyis: Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa), Josh Gad (Olaf) és Jonathan Groff (Kristoff). Egy rövidke folytatás félét már kaptunk tavaly (Frozen Fever), ez annál azért komolyabb lesz. A Jégvarázs 2013-ban elnyertre az Oscart a legjobb animáció kategóriában, és természetesen a fülbemászó, és onnan távozni nem hajlandó, "Let it go" c. dal szerzői is hazavihették az arany szobrocskát. Csak Amerikában 400 millió dollárt keresett a Disneynek a film, ehhez jön még a nemzetközi 875 millió és a végtelen mennyiségű merchandising termék. A folytatás természetesen már készül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.