Hirdetés

Jövőre újra vetítik a Terminátor 2-őt 3D-ben!

|

Hirdetés

A Terminátor 2016-ban visszatér a mozikba! Nem, szerencsére nem a Genisys folytatásáról van szó, hanem a Terminátor 2. - Az ítélet napjáról, ami jövőre ünnepli 25. évfordulóját. Az 1991-es klasszikust világszerte vetítik majd a filmszínházakban, ráadásul 3D-s konvertálást is kap, aminek minőségéért maga James Cameron fog felelni. Gyakorlatilag neki köszönhetjük, hogy a 2009-es Avatar után szinte minden filmkészítő rákapott a 3D-re, és a lelkesedés azóta is töretlen (habár ezzel valószínűleg nem minden moziba járó értene egyet).

Jövőre lesz a Terminátor 2 25. évfordulója, ami tökéletes alkalomnak tűnik arra, hogy visszatérjen a film, de ezúttal egy vadonatúj 3D-s formában. Ha esetleg még sosem láttad volna, akkor ez lesz az az emlékezetes verzió, amit látnod kell majd.
Az ilyen ikonikus filmeket mindig jó érzés visszanézni alkalomadtán, ha pedig arra is van lehetőség, hogy a nagyvásznon tegyük mindezt, akkor azt semmiképpen sem érdemes kihagyni. Persze aztán képbe jönnek a személyes preferenciák, biztos vagyok benne, hogy nem mindenki örül a 3D-nek, de hé, Cameronról beszélünk, talán sikerül egy újabb szintre emelnie ezt a már amúgy is bámulatos filmet. https://www.youtube.com/watch?time_continue=82&v=eajuMYNYtuY
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.