Hirdetés

Jude Law mindent megtudott Dumbledore-ról

|

Méghozzá a lehető legalkalmasabb személytől.

Hirdetés

Most hogy már 2018-at írunk, végre elmondhatjuk, hogy idén érkezik a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei című alfejezet Harry Potter világából. A film egyik legnagyobb közérdeklődésre számot tartó figurája mindenképp a Roxfort leendő igazgatója, a jelenleg még Átváltoztatásant tanító Albus Dumbledore lesz, akit Jude Law fog megformálni. 

Hirdetés

A színészt vasárnap sikerült mikrofonvégre kapni a Golden Globe díjátadó vörös szőnyegén, ahol természetesen a karakterről is faggatták, és hogy miként készült a legendás szerepre. Law elárulta, hogy csupán a legmegfelelőbb emberrel kellett beszélnie: J.K. Rowlinggal.

Egy egész délutánt töltöttem J.K. Rowlinggal egy szobában és csak hallgattam a hihetetlenül bölcs szavait. Rettentő nagylelkű volt, hogy megosztotta velem a teljes háttér történetét és a jövőbeli reményeit ennek a fiatal Dumbledore-nak a karakterét illetően, hogy aztán utamra engedjem. Csupán azt csináltam, amit az író mondott.

Mivel az öt részes saga a Johnny Depp alakította Grindelwald és Dumbledore szembenállása körül forog majd, ezért érthető, hogy a színészt érdekelték a részletek és a sorozat történetében nem ő volt az egyetlen, aki élt ezzel a lehetőséggel. A néhai Alan Rickmannek is adott támpontokat Piton karakterét illetően, ami mint azóta tudjuk, jó döntésnek bizonyult, hiszen Rickman sohasem kotyogta ki a karaktert érintő titkot, viszont háttértudása nagyban hozzájárult a karakter minél jobb megformálásához. Reméljük, hogy Jude Law esetében is így lesz.

A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei november 16.-án kerül bemutatásra, a fő szerepekben pedig visszatér Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Allison Sudol, Dan Fogler és Ezra Miller is, a filmet pedig ezúttal is David Yates rendezi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.