Hirdetés

Julia Roberts lesz a királynő a The Brothers Grimm: Snow White-ban?

|

A Vulture értesülései szerint Julia Roberts tárgyalásokba kezdett a királynő szerepéért. A színésznőkeresésben ez hatalmas előrelépést jelentene a készítőknek, annak ellenére, hogy pár fiatal tehetség már szóba lett hozva az alkotással.

Hirdetés

Ezek a tehetséges, de még korántsem a pályájuk csúcsán léve színésznők Natalie Portman, Scarlett Johansson és Anne Hathaway lennének. A Universal Pictures Snow White and the Huntsman című filmjének a szereplőválogatásában már előrébb tartanak. A stúdió elkezdett tárgyalni Kirsten Stewarttal (Hófehérke), Charlize Theronnal (a királynő) és Viggo Mortensennel (a vadász). A Vulture értesülései szerint Mortensen szerződése már a küszöbön van.

A The Grimm Brothers: Snow White rendezője Tarsem Singh lesz, aki a meseadaptációt 3D-ben készíti majd el.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.