Hirdetés

Julianne Moore lesz a Kingsman 2 főgonosza?

|

Hirdetés

Mint ismeretes, folytatást kap Matthew Vaughn rendezésében a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése, a Kingsman: A titkos szolgálat, amelynek forgatása idén nyáron kezdődhet meg Taron Egertonnal a főszerepben, de a korábbi tervek szerint Colin Firth is visszatérhet. A 20th Century Fox túl sok információt még nem tett közzé a második résszel kapcsolatban, azonban a The Hollywood Reporter arról értesült, hogy a Kingsman 2 főgonoszának szerepére nem kisebb névvel tárgyal a kiadó jelenleg, mint Julianne Moore. Bár a színésznő sűrű időbeosztása problémát jelenthet a produkció számára, egyelőre még nem dőlt el, hogy csatlakozik-e, mint ahogyan arról sincsenek információink, hogy kit játszana el. A Kingsman 2-t 2017. június 16-ra tűzte ki a kiadó, mi pedig már alig várjuk, hogy elérkezzen az a nap. https://www.youtube.com/watch?v=xxgCZABHhi8

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.