Hirdetés

A Jumanji 3 szembeszállna a Star Wars 9-cel

|

Az új Jumanji film nem rettent meg a franchise óriástól és újra megkísértené a sorsot.

Hirdetés

A Jumanji: Vár a dzsungel meglepő sikert hozott a Sony Pictures számára. Csak az Egyesült Államokban 319 millióra, míg világszerte összesen 771 millió dollárra rúgnak a film bevételei. Ezzel minden korábbi Sony-s produkciót megelőzött, ami nem James Bond vagy Pókember film. Még tovább fokozza a siker jelentősségét az, hogy a filmnek a Star Wars: Az utolsó Jedikkel kellett farkasszemet néznie, de nem rémült meg tőle és az utóbbi hetekben még képes is volt megelőzni a behemótot.

Hirdetés

Az eredményeket látván tehát a stúdió máris a folytatást tervezi és Tom Rothman vezérigazgató elárulta, hogy reméli a 3. rész elkészül 2019. karácsonyára. Mikor arról kérdezték, hogy miért épp decemberre, a Star Wars-hoz olyan közel időzítették a premiert Rothman így válaszolt:

"Már az első nyersanyag alapján is tisztán láttuk, hogy ez egy karácsonyi film, amit a családok együtt szeretnének megnézni. Úgy gondoltam, hogy beleköphetünk az óriás levesébe."

Persze a sikerhez az is hozzájárulhatott, hogy 2017. decemberében a Star Wars mellett csupán a Jumanji nyitott kimondottan közönségfilmként, minden mást már inkább az Oscarra szántak. Függetlenül ettől szép az az eredmény, amit elért és kíváncsian várjuk, hogy képes lesz-e megismételni a bravúrt, ha valóban jövő év karácsonyakor érkezik a folytatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.