Hirdetés

Júniusban jön Al Pacino új filmje, a Danny Collins

|

Hirdetés

Danny Collins (Al Pacino), az öregedő rocksztár régi slágereivel haknizik. Úgy tűnik, mindene megvan: pénz, hírnév, gyönyörű menyasszony és még mindig megtölti a stadionokat rajongóival. A hajdani vad rockert azonban a kemény évek, a félresikerült kapcsolatok és az esténként újra meg újra előadott nóták kikészítik. Amikor menedzsere (Christopher Plummer) megmutat Dannynak egy levelet, amelyet John Lennon írt neki 40 évvel ezelőtt, úgy dönt, ha kicsit megkésve is, de megfogadja példaképe tanácsát és mostantól azt teszi, amit a szíve diktál. https://www.youtube.com/watch?v=OhTK3EM6_1s A Dan Fogelman (a Verdák, a Volt, a Last Vegas és a Szekatúra írója) rendezésében és forgatókönyve alapján készült Danny Collins egészen pontosan június negyedikén jelenik meg a hazai mozikban Pacino mellett olyan mellékszereplőkkel, mint Jennifer Garner, Annette Bening és Christopher Plummer.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.