Hirdetés

Júniusban jön az új Szürke ötven árnyalata

|

Hirdetés

A saga folytatódik. A szürke ötven árnyalata új regényt kap. A Grey (Szürke) Christian Grey regénybeli születésnapján kerül az amerikai és angol boltokba. Nem új történetről van szó, hanem a trilógia újrameséléséről, ezúttal Christian szemszögéből. Nem egészen új a kezdeményezés, hiszen a rajongók emlékezhetnek, hogy A szabadság ötven árnyalata végén már volt egy rövid ráadás-jelenetsor, amelyben Christian fejébe pillanthattak be. E.L. James és a Vintage Books pedig nem akarták kihagyni a lehetőséget, hogy mégegy bőrt lehúzzanak mindenidők legmagasabb példányszámban eladott trilógiájáról. „Christian egy nagyon összetett karakter. Az olvasókat mindig érdekelte, hogy mi mozgatja, mik a vágyai és mi a helyzet a problémás múltjával. Ezenkívül mindenki, akinek valaha is volt kapcsolata tudja, hogy mindig két oldal van a történetnek” – mondta el az írónő. Értelemszerűen új filmet nem terveznek a Grey kapcsán, bár érdekes koncepció lehetne egy esetleges remake/reboot esetén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.