Hirdetés

A Mad Max: A harag útja komponistája szerzi a Deadpool zenéjét!

|

Hirdetés

Elég mozgalmas éve volt a zeneszerző Tom Holkenborgnek, vagy más néven Junkie XL-nek, ugyanis olyan filmeknek szerezte a zenéjét, mint a zseniális Mad Max: A harag útja (Mad Max: Fury Road), melynek sikeréhez és durván pörgős mivoltához nagyban hozzájárult a zeneszerző munkássága is. De ő készítette többek között a  Run All Night, Black Mass, Kill Your Friends, valamint a Holtpont (Point Break) témáját is. És jövőre sem marad munka nélkül, ugyanis nem elég, hogy ő készíti a Batman v Szuperman: Az igazság hajnala muzsikáját a nagy Hans Zimmerrel karöltve, de most már az is biztos, hogy egy másik nagyon várt képregényhősnek a kalandjánál, magánál Deadpool-nál is az ő hangjegyeit hallgathatjuk majd a film közben/alatt: https://twitter.com/Junkie_XL/status/650502199030624256?ref_src=twsrc%5Etfw Junkie XL Mad Max muzsikája óriásira és nagyon emlékezetesre sikeredett, így kíváncsian várjuk, vajon most milyen témát terveznek Tim Miller rendezővel a nagyszájú antihősnek. Valami kemény rock szerűséget, ami összhangban áll majd az akcióval, vagy esetleg valami játékosabbat és elborultabbat, mint amilyen maga a főszereplő is? Hamarosan kiderül. A Deadpool 2016. február 12-én indul hadjáratára a mozik ellen, főszerepben pedig feltűnik Ryan Reynolds, Morena Baccarin, J. Miller, Gina Carano, Ed Skrein, Brianna Hildebrand és Andre Tricoteux.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.