Hirdetés

Jurassic League címen érkezik májusban egy új DC-képregény dinókkal

|

A hatrészes képregénysorozatban a DC ismertebb karaktereit prehisztorikus dinoszauruszok keltik életre.

Hirdetés

Az ismétlésen alapuló kreativitás egy újabb fokát mutatják be a DC-nél, akik hamarosan egy hatrészes képregénysorozatot fognak piacra dobni Jurassic League címen. A Jurassic Park/World és az Igazság Ligája (Justice League) keresztezése a címben pedig pont azt fogja adni, amit első hallásra elvárnánk: jól ismert képregényhősöket dinó külsővel.

Hirdetés

Juan Gedeon és Daniel Warren Johnson párosnak köszönhetik a képregényolvasók ezt az izgalmas gondolatkísérletet, melyben Superman a jól ismert módon a Földbe csapódik, ám több millió évvel a jelenünk előtt, a prehisztorikus korban. Persze a történelmi pontosságoktól kénytelen elrugaszkodni a képregény, hiszen prehisztorikus emberek találnak rá a gyermek Supermanre, aki viszont egy tojásból kel ki, és Brachiosaurusként fog igazságot szolgáltatni.

Gedeon elmondása szerint igyekezett olyan dinókkal párosítani a klasszikus képregényhősöket, akiket már a dinóválasztás alapján be tudnak azonosítani a képregényolvasók.

"Először Ptrerodactylusként képzeltem el Wonder Womant, vagy valami atletikusabb külsővel, így esett végül a Triceratopsra a választásom. Ezek növényevők, de képesek egy T-Rexet is legyőzni, ami igazán passzol WW-hez… Superman a jóság és az erő csúcsterméke, aki csak akkor harcol, ha már nincs más opció, úgyhogy egy olyan növényevő dinót szerettem volna hozzá, ami ártalmatlannak tűnik, de közben szilárd és erős. A Brachiosaurus egy tökéletes választás… Batmannek nincsen szuperereje, mégis képes félelmet ébreszteni a bűnözők szívében, úgyhogy egy húsevő tűnt kézenfekvőnek. Mivel azonban nincsen szuperereje, egy T-Rex vagy egy másik nagyobb húsevő túlságosan erősnek bizonyult volna. Ebből jött aztán az Allosaurus (melyeknek kicsiny szarvaik is vannak a fejükön, ami Batman füleire hasonlít)."

A Polygonon keresztül a kíváncsi olvasók egy-két ízelítő képet is kaphatnak a májusban debütáló képregénysorozatból, amit az alábbi galériában nálunk is megtekinthettek.

Nektek hogyan tetszik ez a koncepció?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.