Hirdetés

Jurassic Park 3D - Az első poszter

|

Befutott a jövő májusban mozikba kerülő, három dimenzióssá avanzsált Jurassic Park első előzetese és ha hinni lehet a pletykáknak, akkor rövid időn belül jön az előzetes is.

Hirdetés

A film huszadik születésnapjából kifolyólag 2013. április ötödikén mozikba kerül a tengerentúlon, de nem kell bánkódniuk a hazai nézőknek sem, hiszen május másodikán a Uip-Duna Film Magyarországon is bemutatja a Jurassic Park 3D-t. John Hammond a világ legkiválóbb genetikusai segítségével valóra váltja élete nagy álmát: újraalkotja a jura-korban élt őslényeket, s őslényparkot rendez be egy eldugott szigeten. A park tervezői áttörhetetlen biztonsági rendszert dolgoznak ki a majdani látogatók védelmére. Arra azonban nem számítottak, hogy egyik emberük a konkurencia megbízásából kikapcsolja a rendszert. Az őslények elszabadulnak, s kiderül, hogy sokkal gyorsabbak, intelligensebbek és veszélyesebbek, mint ahogy azt a park megalkotói gondolták. A filmet Steven Spielberg rendezte, a főbb szerepekben Sam Neill, Laura Dern, Richard Attenborough, Samuel L. Jackson és Jeff Goldblum. Emlékeztetőül, a hazai megjelenés 2013. május másodika, megtekintése több, mint kötelező!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.