Hirdetés

Jurassic Park 4 - Az első kép

|

Különleges alkalom ez a Jurassic Park rajongók számára! Colin Trevorrow Twitteren tette közzé az első képet a Jurassic Park 4 forgatásának előkészületeiről, mely nem mutat sokat, de annál többet jelent.

Hirdetés

A stáb még továbbra is keresi a forgatási helyszíneket, ami valószínűleg csak a nyáron fog elkezdődni, de egy bizonyosnak tűnik: a Nublar-szigeten fog játszódni a cselekmény kisebb vagy nagyobb része. Ami jó ötletnek tűnik a sorozat folytatásának szempontjából, visszatérni az alapokhoz, a régihez, az eredeti parkhoz. S bár két film is a Sorna-szigeten játszódott, múst úgy tűnik Colin Trevorrow rendező jobbnak látta visszatérni az "A" helyszínre. A továbbra kattintva megtekinthetitek az első rögzített képet!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.