Hirdetés

Jurassic Park 4 és Indiana Jones 5 fejlemények

|

Az Empire magazinnak adott interjút Steven Spielberg európai promóciós körútján, ahol a Tintin kalandjait reklámozta és szót ejtett a Jurassic Park 4-ről, valamint az Indiana Jones 5-ről.

Hirdetés

A Jurassic Park 4 kapcsán elárulta milliók kedvenc rendezője, hogy Mark Protosevich (Legenda vagyok, Thor, A sejt) már javában írja a forgatókönyvet hozzá, ami jobb lesz, mint az előző három rész sztorija és az elkövetkező egy-két évben sort kerít rá. A pletykák szerint egyébként Jeff Goldblum és Sam Neill is visszatérhet a Jurassic Park 4-ben. Az Indiana Jones ötödik fejezetéről is nyilatkozott, ugyanis sokan bírálták a Kristálykoponya királysága című részt, de Spielberg megvédte azt, ráadásul elárulta, hogy George Lucas már írja a sztorit és lényegében ő a főnök abban a témában. Nem sok információt kaptunk, de jobb, mint a semmi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.