Hirdetés

Jurassic Park 4 - Megvan a cím, a logó és a dátum

|

A Universal Pictures nem csupán az új Jurassic Park film megjelenését, de a pontos címét is bejelentette, amit Jurassic World néven kell majd a mozikban keresnünk.

Hirdetés

A Jurassic Park 4 tehát a múlté, helyette Jurassic World van, ami a Universal bejelentése alapján 2015. június 12-től lesz látható a mozikban. A rendezést Colin Trevorrow látja el, a forgatókönyv első változatát a Rick Jaffa és Amanda Silver páros készítette, de úgy tűnik, hogy maga a rendező írja át Derek Conolly segítségével. Mivel 2014 elején már forgatni akarják a filmet, az elkövetkezendő hónapokban a casting hírek is megindulnak majd. A Jurassic World egyébként 3D-s kamerákkal forog majd és a mozikban is 3D-s filmként kerül leadásra, a producer továbbra is Steven Spielberg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.