Hirdetés

Jurassic Park 4 - Nem Spielberg rendezi!

|

A Jurassic Park 4 felől jó ideje már csak annyit lehetett hallani, hogy Mark Protosevich olyan erővel írja a forgatókönyvet, mint amilyen nyomatékkal egy T-Rex zárja össze állkapcsát.

Hirdetés

Joggal feltételezhetnénk azt, hogy ha Jurassic Park-ról van szó, akkor Steven Spielberg kezébe veszi a gyeplőt és megmutatja, hogy még mindig mestere a "dínókkal való filmezésnek". Ennek ellenére a Collider-nek adott interjújában lelombozó és kőkemény választ adott arra a kérdésre, miszerint ő rendezi-e a negyedik epizódot. Spielberg elárulta, hogy nem ő fogja ledirigálni a szóban forgó részt, de a producere mindenképpen ő lesz és rengeteg ötlete van hozzá, de részleteket nem szeretne elárulni a filmmel kapcsolatban. Érdekes tény továbbá, hogy az IMDb-n a szereposztásnál feltűnt Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern és Richard Attenborough neve is, vajon csak pletyka, vagy ők már tudnak valamit? Mark Protosevich (Legenda vagyok, Thor) továbbra is körmöli a szkriptet, tehát elméletileg csak türelmesen kell várnunk és szánkba repül a sült Pterodactylus.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.