Hirdetés

Jurassic Park 4 pletykák

|

A dinoszaurusz kedvelők örülhetnek, végre kaptunk néhány infómorzsát, ami egyelőre csak pletyka, de nem bánnánk ha igaznak bizonyulnának.

Hirdetés

Először is azt pletykálják, hogy a film Louisianában, 9 hónapos forgatási idővel fog készülni, egy olyan stúdióban, ahol irodaterek is találhatóak. Ezen kívül állítólag több, mint 200 millió dolláros büdzsét fog kapni (amiből nem semmi filmet lehetne rittyenteni, csak egy példaként, a Bosszúállók 220 millióból lett olyan, amilyen) és hogy rendezőnek Jon Favreau-t (Vasember 1-2, Cowboyok és Űrlények) szeretnék. A film bemutatója 2014. június 13-ára esedékes. További fejlemények esetén természetesen jelentkezünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.