Hirdetés

Soha nem látott Jurassic Park tervek

|

A Jurassic World előtt tervben volt a Jurassic Park negyedik része, tele rengeteg érdekes ötlettel, ezek közül mutatunk párat.

Hirdetés

Mielőtt a Universal elhatározta magát a Jurassic Park rebootja mellett, ami valószínűleg életük egyik legjobb döntése volt, mármint pénzügyi szempontból, hisz a Jurassic World kasszát robbantott tavaly nyáron (azonnal be is rendelték a folytatást), az eléggé felejthető harmadik rész után, terveztek egy negyedik részt, nagyjából 2001 környékén még igen élénken dolgoztak rajta. Ebből az időből rengeteg fel nem használt ötlet és concept art maradt hátra, ami a mai napig ott hever a Universal pincéjében, illetve a grafikusok elrejtett mappáiban.

Hirdetés

Az egyik ilyen művész, Carlos Huante, nem bírt tovább ülni a fel nem használt őrült ötleteken és kirakta őket Instagramra, hogy velünk is megossza milyen elborult tervek mentek végül a kukába a Jurassic World előtt. Az első militarizált dínók ebből az időből származnak, vegyük csak az idomított raptorokat, vagy a motoros-üldözős jelenetet és ezt az ember-raptor hibrid valamit, vagyis "Raptorman":

Steven Spielberg mindig is nagyon a szívén viselte a Jurassic Park sorosát, ezért ha valami kicsit is nem tetszett neki, azonnal visszaküldte a grafikusokat újra rajzolni az egészet, aminek egy jó 14 évnyi egy helyben való toporgás lett a vége.

A Jurassic World folytatása 2018. június 22-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.