Hirdetés

Jurassic Park - Folytatás helyett reboot?

|

A Heat Vision azt álltja, hogy Steven Spielberg meglepő lépésre szánja el magát: a negyedik Jurassic Park negyedik része helyett újra kezdené az egész sorozatot!

Hirdetés

Állítólag Spielberg nagy eszmecseréket folytat Mark Protosevich (Poseidon, Legenda vagyok, Thor) forgatókönyvíróval, és ezen agyviharok legfőbb tárgya az, hogyan lehetne a Jurassic Park-ot rebootolni. Eddig Spielberg elsődleges célja a negyedik rész elkészítése volt, de fordult a kocka és Protosevich-csel megvitatva jobbnak látják, ha újra indítják az egész franchise-t. A legelső Jurassic Park fenomenálisra sikerült, ami meglátszott a bevételen is, hiszen több, mint 900 milliót termelt Spielberg-nek. A második is hasonlóan jól sikerült, de csak 600 körül csepergett a zöldhasú, míg a harmadik csak 300-ig kúszott fel, köszönhetően annak, hogy a rendező itt már csak produceri mivoltában volt jelen. Vajon jót tesz majd a sorozatnak a reboot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.