Hirdetés

Ma már nem látsz betegebbet ennél a hétméteres Jeff Goldblum szobornál

|

Az alkotás a semmiből bukkant fel Londonban.

Hirdetés

A londoni Tower Bridge előtt, a Temze folyó partján egy hatalmas Jeff Goldblum szobor bukkant fel a napokban, amit teljesen titokban állítottak ki az arra járók legnagyobb meglepetésére. A hét méter magas alkotás a Jurassic Park 25. évfordulója alkalmából készült, és a féloldalasan fekvő Dr. Ian Malcolmot ábrázolja kilógó mellszőrzettel a film egyik jelenetéből.

Hirdetés

Mint utólag kiderült, a Now TV nevű angol telekommunikációs cég helyezte el az azóta is hatalmas sikernek örvendő szobrot, akik azt is elárulták róla, hogy több mint 150 kilót nyom (hogy a britek biztosan tudjanak mihez viszonyítani, az információt kiegészítették azzal, hogy ez a súly 48 ezer teafilternek felel meg). 

A Goldblum által alakított Dr. Malcolm egyértelműen a franchise egyik legikonikusabb figurája, aki az éppen futó Jurassic World: Bukott birodalomban vissza is tért egy rövid szerepre. Azt nem tudjuk, hogy a róla készült alkotás meddig lesz kiállítva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.