Hirdetés

Jurassic World 2 - Bryce Dallas Howard karaktere fejlődéséről beszélt

|

Hirdetés

Bryce Dallas Howard elég nagy teljesítményt vitt véghez a Jurassic Worldben, hisz az egész kalandot magassarkúban tolta végig. Nem elég, hogy az egyenletlen dzsungelben is simán elsétálgatott, de még egy T-Rexet is lehagyott. Mint nő minden tiszteletem Howardé, de abban biztos vagyok, hogy legközelebb már a magassarkú látványától is rosszul lesz. Persze, azért a szerepe nem csak ebből állt és elmondta, hogy a karaktere rengeteget fog változni a második részre:

A cipők rendben voltak. Ez a Jurassic World része volt. A célnak megfeleltek. Igazából, komolyan válaszolva, Claire már egy másfajta ember. Egyértelmű, hogy a film végére nem ugyanaz az ember, mint aki az elején volt. Neki volt ez a páncélja, a fehér klasszikus ruha magassarkúval egy nagyon hivatalos üzleti környezetben, és a csajszi a film végén... teljesen más. Szóval, igen... inkább a cípő nélkül.
Általánosságban elmondta, hogy többé nem lesz a hideg üzletasszony, rengeteget tanult a szigeten történtekből és alapjaiban fog megváltozni, főként a családjához lesz más a hozzáállása.
a8a0450d5fe399f198abf8c969d28ebd
A Jurassic World második részének már megvan a premier dátuma, 2018. június 22. és a rendezőt is kinézték már maguknak, Juan Antonio Bayona személyében. Colin Trevorrow mint író és producer visszatér. A történet pedig már nem egy szigeten fog játszódni, hanem állítólag követik a Vincent DOnofrio által belengetett szálat és lesznek militarizált harcidínók, akik elszabadulnak meg miegymás.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.