Hirdetés

Brutális, de szórakoztató is a Jurassic World 2 az első reakciók alapján

|

Lezajlott a világpremier és a nézők 10 percen keresztül tapsolták a filmet utána.

Hirdetés

A Jurassic World: Bukott birodalom tarolt a madridi premieren, legalábbis úgy fest, hogy sikerült meggyőznie a közönség nagy részét. J.A. Bayona filmjét hosszas tapsvihar követte és a véleményező Tweetek többsége is pozitív volt.

Hirdetés

Spanyol premierhez méltóan természetesen spanyolul vetítették a filmet a közönségnek, de ez nem jelentett gondot azoknak sem, akik nem perfektek a nyelvből. Íme egy ilyen néző véleménye:

"Nevettem, sírtam és őszintén szólva rettegtem is. Ráadásul mindezt úgy, hogy spanyolul láttam a filmet! Ha ez nem támasztja alá a tökéletes vizuális történetmesélést, akkor nem tudom mi fogja. Gratulálok Bayonának!"

A Colin Trevorrow által rendezett Jurassic World sem panaszkodhatott sikeressége felől, hiszen a film 1,6 milliárd dollárt hozott a stúdiónak. Ahogyan írtuk, a folytatásban már J.A. Bayona vette át a helyét, ami úgy fest jó döntésnek bizonyult, mert friss maradt a végeredmény. Egy spanyol néző a következőt írta posztjában:

"Oké, láttam a Jurassic World: Bukott birodalmat és elképesztő! Nagyon különbözik az előző résztől. Csodálatos a film, a zenétől pedig egyszerűen tátva maradt a szám. Nagyon, nagyon erősen tudom ajánlani. Az egészet tágra nyílt szemekkel néztem végig. Tényleg csak ajánlani tudom."

Persze tökéletes film nem létezik, ami gyakran annak tudható be, hogy egyes emberek másra vágynak, mint amit kaptak. Ez az úriember például nagyon izgatottan ült be Bayona filmjére a rendező személye miatt, de nem azt kapta, amit tőle megszokott:

"A Jurassic Wolrd 2 egy hatalmas blockbuster, de Bayona filmként csalódást okoz. Szépen össze van rakva, de kevés meglepetést rejt magában. Ez az első film tőle, ami nem tudott lázba hozni. Számos érdekes morális és szociális kérdést vet fel."

Első körben meg vagyunk elégedve ezekkel a véleményekkel. Kíváncsian várjuk, hogy mi hogyan fogunk reagálni a filmre, amikor június 7-én a mozikba érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.