Hirdetés

Jurassic World 2 - megvan, hogy mikor indul a forgatás

|

A Comic-Con árnyékában szinte majdnem átsiklottunk felette, hogy kiderült, mikor kezdik el forgatni a Jurassic World forgatását, természetesen Chris Pratt főszereplésével.

Hirdetés

Bár a Jurassic World minőségben nem ért fel a legendás első részhez, mégis abszolút szórakoztató film lett, amely ráadásul hatalmasat robbantott a kasszáknál (150 milliós büdzséből világszinten 1,67 milliárd dollárt termelt), így nem is lehetett kérdéses, hogy a Universal Pictures égisze alatt elkészül a folytatás (sőt, trilógiának szánják).

Hirdetés

Az első rész rendezője, Colin Trevorrow ezúttal megmaradt forgatókönyvíróként Derek Connolly-vel kiegészülve, a gyeplőt pedig - a Star Wars IX kedvéért - átadta J.A. Bayonának, aki jelenleg a Szólít a szörny című filmje miatt van reflektorfényben, de korábban ő készítette el Ewan McGregor és Naomi Watts főszereplésével A lehetetlen drámát is. A Jurassic Outpost és a Reel News Hawaii információi szerint a Jurassic World 2 forgatása a Hawaii-szigeteken kezdődik meg 2017 februárjában, de a jelenetek többségét Londonban rögzítik majd. 

A főbb szerepekben visszatér Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is, produceri fronton pedig természetesen Steven Spielberg és Frank Marshall támogatja a projektet. Ha minden jól megy, a premiert 2018. június 22-én kapjuk meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.