Hirdetés

Jurassic World 2 - Megtörtént a bejelentés, itt a dátum

|

Hirdetés

A Universal Pictures nem várt sokat a Jurassic World folytatásának bejelentésével, hiszen elég volt rápillantania a bevételi mutatókra ahhoz, hogy belevágjon az egyébként eleve is eltervezett második részhez, hiszen a stúdió nem titkolt szándéka volt egy új trilógia elindítása. Ez jobban sikerült, mint várták, ugyanis friss értesülések szerint a Jurassic World lett minden idők 3. legjövedelmezőbb filmje. A Universal most megerősítette, hogy jön a Jurassic World 2, méghozzá a jelenlegi tervek szerint 2018. június 22-én számíthatunk rá. Colin Trevorrow ezúttal csak forgatókönyvíróként segíti a projektet Derek Connolly mellett, így egyelőre nem tudni, hogy ki csücsül majd a rendezői székbe, de Chris Pratt és Bryce Dallas Howard egyaránt visszatérnek a szerepeikben. Steven Spielberg ismét executive producerként, Frank Marshall pedig producerként támogatja a tervezetet. Örültök a bejelentésnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.