Hirdetés

Jurassic World 2 - Megvan a rendező?

|

Hirdetés

Az már bizonyossá vált, hogy Colin Trevorrow nem fog visszatérni a Jurassic World 2 rendezőjeként, csakis a forgatókönyvbe segít be Derek Conolly-nak, ugyanis igencsak elfoglalt lesz a közeljövőben, hiszen jelenleg a The Book of Henry utómunkálatain dolgozik, a következő nagyszabású projektje pedig a Star Wars 9 lesz. De akkor mégis ki fogja ledirigálni a Jurassic World folytatását? A Universal Pictures kiadónak úgy tűnik már erre is megvan a válasza. A Deadline szerint a Universal kiszemeltje nem más, mint az a Juan Antonio Bayona (Árvaház, A lehetetlen), aki nemrég visszamondta a Z világháború folytatását. A honlap információi alapján a hivatalos tárgyalások még nem kezdődtek meg, a stúdió még nem tett Bayonának ajánlatot, de miután szeptemberben egyszer már felröppent a neve (amit később cáfoltak), úgy tűnik, hogy ismét előtérbe került. Arról egyelőre nincs tudomásunk, hogy milyen jelöltjei vannak még a Universalnak a rendezői posztra, viszont a Jurassic World 2 hivatalos premierjét már kitűzték 2018. július 22-re és a két főszereplő, Chris Pratt, valamint Bryce Dallas Howard biztosan visszatérnek majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.