Hirdetés

Két új színésszel bővült a Jurassic World 2 stábja

|

A Jurassic World 2 stábját ezentúl Toby Jones és Rafe Spall is erősíti majd.

Hirdetés

A Universal időt és pénzt nem spórolva dolgozott azon, hogy elkészüljön az ötödik Jurassic Park film, ez lett végül a Jurassic World, amely rendkívüli anyagi sikernek számított a stúdió számára. Ezen sikerek után kétség sem férhetett ahhoz, hogy a stúdió rábólint a folytatásra. Alig egy év telt el a legújabb dinó kaland óta, de az új részt rendező J.A. Bayonának már csak szereplőkre van szüksége, hogy elkezdhessen forgatni. Éppen ezért gőzerővel folynak a szereplőválogatások, hogy foroghassanak azok a kamerák.

Az első részt rendező Colin Trevorrow - aki egy nagy sikerű indie film után kapta meg a feladatot, hogy újraélessze a filmsorozatot - már ugyan átvándorolt, hogy egy másik - eléggé ismeretlen - filmsorozat jövendőbeli epizódján dolgozzon, ugyanis ő fogja rendezni a Star Wars IX. részét majd. Ennek ellenére mégis szakított időt, hogy kisegítse utódját, Bayonát, ugyanis a film forgatókönyvén szorosan együttműködve dolgozott Derek Connolly forgatókönyvíróval. Trevorrow előzetesben már annyit elárult, hogy egy jóval sötétebb és félelmetesebb filmre számíthatunk majd, hozzátette azt is, hogy a történet metaforaként szolgál majd az állatokkal való bánásmódra.

Hirdetés

Ugyan még szinte semmit nem tudunk a filmről, de az már kiderült, hogy máris két nagyszerű, brit származású színészt sikerült szerződtetniük az egyelőre még titokba burkolózó produkcióhoz. Az egyikük Rafe Spall, aki karrierjét Edgar Wright, Haláli hullák hajnalában kezdte, persze renkívül rövid szerep jutott neki, így nem nagyon tudott emlékezetes maradni, ám Wright későbbi filmjeiben, a Cornetto trilógia többi darabjában is rendszeresen visszatérő mellékszereplőként láthattuk. Később feltűnt Ridley Scott félresikerült Alien előzményfilmjében, a Prometheusban is, itt Idris Elba legénységének egyik tudósát alakította. Utoljára Steven Spielberg A barátságos óriásában, és A nagy dobásban láthattuk Steve Carell oldalán, de ezeken kívül feltűnt még Luke Wilson legújabb sorozatában a Roadies-ban is. Spall eddig nem igazán tűnt fel főszerepekben, meglátjuk, hogy mennyire kerül majd előtérbe Bayona sötét hangulatúnak ígérkező filmjében.

A stáb másik új tagja, Toby Jones igencsak elismert színpadi színész, de rengeteg sorozatban és filmben is feltűnt már korábban. Általában mindig tudósok vagy a háttérben tevékenykedő, szálakat mozgató gonoszok szerepében tűnt fel. Persze akadtak kivételek, mint például a Frank Darabont rendezésében készült A köd esetében, de ha eszünkbe jut a Wayward Pines vagy az Amerika kapitány filmek valamelyike, akkor kicsit érezhetően felborul az egyensúly. Jonest egyébként legközelebb az év elején induló Sherlock 4. évadában láthatjuk majd leghamarabb. A beharangozások alapján kulcsszerepe lesz majd az eseményekben. A Jurassic Worldbe egészen érdekes választásnak tűnik, valószínűleg az első részben elindított génmanipulációval kapcsolatos történetszálban lehet majd szerepe. A játékára mint általában, bizonyára nem lehet majd panasz.

Előre láthatólag a jövő év elején kezdődik majd meg a film forgatása, addig bizonyára minden újonnan csatlakozó színészről lerántják majd a leplet. A Jurassic World folytatása 2018, június 22-én kerül majd az amerikai mozikba. Valószínűleg nekünk sem kell többet várni rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.