Hirdetés

Visszahozza a Jurassic Park eredeti szereplőit a Jurassic World befejező része

|

Maximumra járatják a készítők a nosztalgiát.

Hirdetés

Habár a Jurassic World első két, de legfőképp a legutóbbi második felvonása alaposan megosztotta a nézőközönséget, a dinós franchise leghűbb rajongói alaposan el vannak kényeztetve mostanában. A nemrégiben megjelent, Colin Trevorrow által rendezett kisfilmet követően most olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a szériát útjára indító klasszikus, a Jurassic Park mindhárom főszereplője visszatér a Jurassic World-trilógia befejezésében.

Hirdetés

Az író-rendező Trevorrow a Collider minap tartott Battle at Big Rock vetítésén leplezte le, hogy a Jurassic World 3-ban Laura Dern (Dr. Ellie Sattler), Sam Neill (Dr. Alan Grant) és Jeff Goldblum (Ian Malcolm) szintén benne lesz egy a cselekmény szempontjából fontos szerepben. Ez utóbbit feltehetően azért tette hozzá, mert Goldblum már a Bukott birodalomban is felbukkant, de a jelenléte gyakorlatilag nem volt több egy cameónál. Habár a folytatás történetéről egyelőre vajmi keveset tudni, és csak az előző rész végkifejlete alapján találgathatunk a hogyan tovább kapcsán, mindenképp örömteli, hogy ilyen impozáns és a franchise szempontjából megkerülhetetlen nevek csatlakoznak majd Chris Pratt és Bryce Dallas Howard párosa mellé.

A Jurassic World befejező része 2021. június 11-én debütál az amerikai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.