Hirdetés

Jurassic World - A limitált Blu-ray kiadás elképesztő!

|

Hirdetés

Alig jelent meg a mozikban a Jurassic World, a rajongók máris előrendelhetik a film limitált Blu-ray kiadását, amelyben a történet két fontos szereplője feszül egymásnak, éppen ezért a promóciós kép sokaknak talán spoileres lehet! A hivatalos Jurassic World Twitteren jelent meg a Limited Edition Gift Set első fotója, amelyet a legelhivatottabb rajongók már meg is rendelhetnek az angliai Amazonon, méghozzá 70 font (~30450 forint) körüli áron. A csomagban a film Blu-ray 3D, Blu-ray és DVD változatai mellett helyet kapott egy művészien kidolgozott figura, illetve sokkalta inkább kompozíció is, melyen az Indominus Rex feszül egymásnak a legelső filmből ismert és szeretett T-Rex-szel. Október 19-re várható a Jurassic World Limited Edition Gift Set megjelenése, de arról nincsenek információink, hogy milyen további speciális tartalmakat foglal magába a különleges kiadás, de a hír íróját történetesen már ezzel a mini szoborral is megvették kilóra.

PHrP5820emphtx_1_l
  . . .
2590868-shut_up_and_take_my_money_9299_2560x16001
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.