Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Jurassic World: Bukott Birodalomra! (Lezárva)

|

Ráadásul mindezt nem csupán nagy vásznon, hanem többek között a sajtóval együtt tehetitek meg.

Hirdetés

Szeretnéd premier előtt látni az év egyik legjobban várt filmjét, a Jurassic World: Bukott Birodalmat? Ráadásul ezeket a robusztus teremtményeket a méreteiknek megfeleltethető IMAX vásznon? Szeretnéd végre kiosztani személyesen a kritikusokat, hogy nem értenek ahhoz, amit csinálnak? A felsoroltakból az első kettőt garantálni tudjuk, a harmadik pedig csak tőled függ, ha játszol velünk!

Hirdetés

A UIP-Duna Film ugyanis 5 darab páros belépőt hirdetett ki a film június 6-án, szerda DÉLELŐTT tartandó sajtóvetítésére. Ennél fogva kérjük csak az vegyen részt a játékon, akinek biztosan nem okoz gondot megjelenni rajta. Ehhez pedig nem kell mást tennetek, mint válaszolni az alábbi, igen egyszerű kérdésre!

A sorozat melyik epizódjában játszotta utoljára Jeff Goldblum Ian Malcolmot?

A. Jurassic Park 

B. Az elveszett világ

C. Jurassic Park III.

D. Jurassic World

A helyes válaszokat puliwood@project029.hu-ra várjuk "Jurassic World - Bukott Birodalom Nyereményjáték" jeligével, június 4-e, 23:59-ig. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját és a helyszínt illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy tényleg csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk, aztán majd jöhet a futás, meg a sikítás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.