Hirdetés

Jurassic World - Ha ismerős a T-Rex, az nem véletlen

|

Hirdetés

Álmunkból felkeltve is beugrik az az emlék, mikor először megpillantottuk a Jurassic Park tekintélyt parancsoló ragadozóját, a Tyrannousaurus Rexet a Nublar szigeten és mivel a nyáron mozikba kerülő Jurassic World 22 évvel később játszódik ugyanazon a helyen, ne lepődjetek meg, ha ismerőssel találkoztok a vásznon. Sokan csalódottak voltak, mikor kiderült, hogy se Jeff Goldblum, se Laura Dern nem képezi részét a csapatnak és várhatóan egy camo erejéig sem bukkannak fel, viszont van náluk egy sokkal nagyobb visszatérő szereplő is, ő pedig maga a T-Rex. Ugyanaz a példány, amitől 22 évvel korábban búcsút vettünk! Persze tisztában voltunk fele, hogy a fenséges állat szerepelni fog a filmben, de a szenzációs részletre maga a rendező, Colin Trevorrow hívta fel a filmkedvelők figyelmét az LA Times-nak adott interjújában:

A filmben látható T-Rex ugyanaz a T-Rex, mint ami a Jurassic Parkban volt... 22 évig a szigeten volt és még mindig él. Egy kicsit idősebb és dühös.
A Jurassic World június 11-én jelenik meg hazánkban és nagyon kíváncsiak vagyunk már rá, hogy a jó öreg Rexi mit tud kezdeni majd az Indominus Rex ellen.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.