Hirdetés

Jurassic World - Képen az egyik címszereplő

|

Szépen lassan szivárognak a titokzatos forgatási képek az újabb dínókalandról, most például egy régi "kedves" ismerőst láthatunk.

Hirdetés

Az ezúttal Colin Trevorrow jegyezte moziból most végre az egyik őshüllőt is láthatjuk, és bizalomra ad okot, hogy nem a kedvesebb, lakomának való fajtából, ami alapján ez sem lesz egy családi matiné. A film emberi szereplőit (prédáit) Chris Pratt, Judy Greer, Vincent DOnofrio, Bryce Dallas Howard, Omar Sy és az első részből visszatérő BD Wong alakítják, a jövő júniusban érkező mozihoz a zenét pedig az Oscar-díjas Michael Giacchino (Fel! A Hihetetlen Család, Star Trek 1-2, A majmok bolygója: Forradalom) szolgáltatja majd.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.