Hirdetés

Jurassic World - Rengeteg extrával jön a Blu-ray kiadás

|

Hirdetés

Miután a Jurassic World idén minden létező rekordot megdöntött (nyitóhétvége Amerikában és nemzetközileg, a legsikeresebb film 2015-ben világszerte) , hogy végül 1,6 milliárd dollárral (ez minden idők 3. legjobb filmjévé tette, az első helyen továbbra is az Avatar áll) zárjon a nemzetközi piacon, egy brutális Blu-ray kiadással támad. Kezdjük azzal, hogy az igazi rajongóknak lesz egy BD Combo pack, különböző fém csomagolásokban és természetesen limitált kiadásban. Ezenkívül persze megjelenik sima Blu-rayre és 3D-s verzióban, illetve a szerényebb igényűeknek DVD-n és On Demand formátumban is elérhető lesz. 22 év után végre mindenki otthona kényelméből csodálhatja az Isla Nublar lenyűgöző világát, és az extráknak köszönhetően részese lehet a készítési folyamatnak, a Welcome to Jurassic World kisfilm bemutatja az új rész születését, hogy mi vezetett oda, hogy Steven Spielberg klasszikusa után újra dínók járjanak a földön. Spielberg a rendezővel (Colin Trevorrow) közösen mesélik el az eddig megtett utat. Később már Chris Pratt is beszáll, hogy Trevorrow-val a Jurassic World: All-Access Pass videóben kielemezzék a történet fontosabb csúcspontjait, mindezt megfűszerezve színfalak mögötti képsorokkal és VFX breakdownokkal. Ezután Pratt elvisz minket egy körútra az Innovation Centerbe. A végén pedig ne feledkezzünk meg a múzuemi kiállításról, amit külön a filmnek építettek, illetve egy összevágásról az eddigi összes kaland leghúzósabb dínó-ember harcairól. A bővített kiadásokon rengeteg egyéb kisvideót kapunk még a pénzünkért, például az összes kivágott jelenetet. A Jurassic World már egy működő szigetet mutat be, amit szinte már unalmasnak vesznek az emberek, ezért az üzemeltetőnek folyamatosan újabb és jobb dínókat kell bemutatniuk, hogy fenntartsák az érdeklődést. Egy ilyen kísérletük csúszik félre, amikor egy genetikailag összekotyvasztott állat elszabadul, és utána jön a futás meg a sikítozás. Főszerepben Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent DOnofrio, Jake Johnson, Nick Robinson, Ty Simpkins, B.D. Wong, Judy Greer és Irrfan Khan. https://www.youtube.com/watch?v=b9u0VUIhOi8 Amerikában október 20-án jelenik meg az összes változat, valószínűleg hozzánk egy kis késéssel fog érkezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.