Hirdetés

Megérkezett a Justice League Dark animációs film trailere

|

A DC univerzum misztikus oldalára vezényel el a Justice League Dark előzetese.

Hirdetés

A Warner Bros. Home Animation és a DC Entertainment jóvoltából megérkezett a Justice League Dark animációs film első trailere, ami a DC univerzum egy egészen más oldalát mutatja be. Az adaptált képregényes történetekhez híven, a film is megkapja az R-es besorolást, így a rajzolt figurák senkit se tévesszenek meg, ez bizony nem a gyerekeknek szól.

Hirdetés

A Justice League Dark elengedhetetlen kulcsfigurája John Constantine, akiről élőszereplős filmet és sorozatot is láthattunk az elmúlt években. Utóbbit sokak bánatára hamar kaszálták, de a rajongók most némiképp kárpótolva érezhetik magukat, hiszen Matt Ryan ismét a démonvadász szerepébe bújik, megha csak hangban is. A további karaktereket olyan tehetséges színészek és színésznők töltik meg élettel, mint Jason O'Mara (Batman), Camilla Luddington (Zatanna), Nicholas Turturro (Deadman), Ray Chase (Jason Blood/Etrigan), Jerry O'Connell (Superman) és Rosario Dawson (Wonder Woman). Hozzájuk csatlakozik még Jeremy Davies (Ritchie), Enrico Colantoni (Felix Faust), Alfred Molina (Destiny), Roger R. Cross (Swamp Thing és John Stewart).

A rendezői székben Jay Oliva (Batman: The Dark Knight Returns) ül, aki J.M. DeMatteis és Ernie Altbacker (Green Lantern: The Animated Series) forgatókönyve alapján dolgozott. A Justice League Dark valamikor 2017. elején érkezik DVD, Blu-ray és digitális formátumokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.