Hirdetés

Justice League Dark - Del Toro még írja a sztorit

|

A Warner Bros. nem csupán a valódi Igazság Ligáját, de a Justice League Darkot is szeretné összehozni, amelyben egy természetfeletti csapatot hoznának össze és ebben Del Toro segít nekik.

Hirdetés

Guillermo del Toro legutóbb elárulta, hogy továbbra is írja a szkriptet, illetve már elkezdték a szereplőválogatást is a képen látható karakterekre, de az még nyáron volt, most viszont már november közepe van és továbbra is készül az a fránya forgatókönyv, de Del Toro azt nyilatkozta egy rendezvényen, hogy jól haladnak a munkálatokkal, viszont vigyázniuk kell arra, hogy a Justice League Dark szövegkönyve passzoljon a DC filmes univerzumába. A rendező szerint a Warner azt szeretné, ha a Marvel filmes univerzumának módjára a DC filmes univerzumban is helyet kapna minden készülő alkotás, így természetesen az ő projektjük is, viszont nagyobb előrelépés még nem történt az ügyben. Az elsődleges céljuk most az, hogy az ő elképzelésük is valahogy beleilleszkedjen ebbe a nagyszabású tervbe. A Dark Universe csapatát elvileg Holtember (Deadman), Kísértet (Spectre), Mocsárlény (Swamp Thing), Constantine, Fantom Ember (The Phantom Stranger), Zatanna és Etrigan a démon alakítják majd.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.