Hirdetés

Justice League: Gods and Monsters - Videón a Warner új animációs filmje

|

Hirdetés

Tavaly került bejelentésre, hogy az 1992-től 95-ig futott Batman: A rajzfilmsorozat (Batman: The Animated Series) veterán alkotói, Bruce Timm és Alan Burnett újfent egyesítik erejüket egy animációs film, a Justice League: Gods and Monsters kedvéért, amely a DC Universe egy olyan újonnan született valóságában játszódik, ahol az Igazság Ligája tagjai, vagyis Superman, Batman és Wonder Woman sokkal másabbak annál, mint ahogyan gondoltuk volna. A Nerds on the Rocks információ szerint a Justice League: Gods and Monsters-ben Superman Zod fia, míg Batman nem Bruce Wayne, hanem Kirk Langstrom, aki véletlenül valamiféle vámpírrá változott, miközben megpróbálta kigyógyítani magát a rákból. Ami Wonder Womant illeti, feleségül ment Orionhoz, de valami balul sült el, ezért a Földre jön. Darkseid szintén fontos szerepet játszik a sztoriban, ahogyan Lex Luthor is, aki itt a tudás megszállottja, ő a világuk Stephen Hawkingja. A sztori középpontjában egyébként számos tudós meggyilkolása áll, úgy mint Ray Palmer, Victor Fries, Silas Stone és még sokan mások. https://www.youtube.com/watch?t=124&v=Qro92Pp22q8 A Justice League: Gods and Monsters dátuma egyelőre nem ismert (még idén várható), de az április 14-én megjelenő Batman vs. Robin animációs film tartalmaz ízelítőt belőle. Érdekesség, hogy az ötletből készül animációs széria is Justice League: Gods and Monsters Chronicles címmel, amely még ebben az évben elrajtol a Machinimán. [gallery ids="48927,48928,48929,48930,48931,48932"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.